26 augustus laatste zomeravondconcert in de muziektent

Op vrijdagavond 26 augustus wordt het laatste zomeravondconcert van 2005 gehouden in de Muziektent, georganiseerd door Stichting Dorpsbehoud Papendrecht, die eigenaar is van de in 1949 gebouwde muziektent.

Om 20.00 uur wordt het concert geopend door de Papendrechtse band Buitenspel, die bekende Nederlandstalige muziek vertolkt van o.a. Volumia, Blof, Frank Boeijen enz.
Daarna zullen The Amazing Stroopwafels op onnavolgbare wijze eveneens Nederlandstalig repertoire brengen met nummers als "Oude Maasweg kwart voor tien" en "Ik ga naar Frankrijk" (ik kom nooit meer terug).

Voor Buitenspel is het een eerste kennismaking met de muziektent, The Amazing Stroopwafels traden eerder voor een talrijk publiek op in 1999, toen de muziektent 50 jaar bestond.

Het concert duurt van 20.00 tot 23.00 uur en is gratis toegankelijk.

In de grote Koek-en-Zopietent kan bij regen worden geschuild en daarin is tevens de bar, waar voor de gelegenheid koffie of thee gekocht kan worden in speciale Papendrecht 900 mokken, met stroopwafel (beschikbaar gesteld door bakker Adriaan Vlot), maar ook andere drankjes zijn verkrijgbaar.

Er is beperkte zitgelegenheid en de toegang is gratis, dankzij de sponsoring van Kleijn Transport B.V., Koudenburg Salvinia B.V. en Rovanda Handel en Techniek B.V., de medewerking van Gall & Gall Superwest en Hamar Drankenimport B.V. en niet te vergeten de tomeloze inzet van de vrijwilligers van Dorpsbehoud.

Terug naar overzicht evenementen