Easy-Tour op basisschool de Wilgenhoeck

Zaterdag 3 september a.s. bezoekt de Easy-Tour 2005 basisschool de Wilgenhoeck. Tussen 14.00 en 17.30 uur beleven verscheidene Papendrechters hun muzikale debuut. Ze worden daarbij ondersteund door de band Dean&Friends.

De Easy-Tour 2005 wordt georganiseerd door jeugdcentrum Interval in het kader van Papendrecht 900. De tour gaat dit hele jaar de wijken van Papendrecht in en biedt de inwoners de mogelijkheid om op te treden met een echte band. Dit keer Juf Marian, Meester Robin, Juf Cristel&Juf Mirjam, Nina&Marloes en de band The Rivers op.

Ook deze keer zal dansstudio Bounce een demo en een workshop Streetdance verzorgen. Het terras is open tussen 14.00 en 17.30 uur. Deze middag bezoekt de infobus van de stichting 'Doe een wens' de school. De opbrengst van het terras gaat naar deze stichting, die wensen van ernstig zieke kinderen vervult. De presentatie is in handen van Andre v.d. Valk ( Arrow Classis Rock Radio ). Basisschool de Wilgenhoeck is gevestigd aan de Boeieraak 1-3 in Papendrecht. De toegang is gratis.

Terug naar overzicht evenementen