Spinningmarathon

Op 24 september 2005 van 09.00 uur tot 18.00 uur organiseert Fitpoint een spinningmarathon van maar liefst 9 uur! De opbrengsten van de spinningmarathon komen ten goede aan een goed doel: de Stichting on Wheels.

De Stichting on Wheels wil kinderen die aan een ernstige spierziekte lijden, zoals Duchenne, in hun korte leven graag plezier en ontspanning geven in een aangepaste omgeving. Meer informatie over de Stichting on Wheels kunt u vinden op de site: www.stichtingonwheels.nl

De spinningmarathon vindt plaats in Fit Point waar ze wel gewend zijn aan goede-doelen-marathons. Maar deze moet de absolute top worden! Naast Fit Point komt een grote tent te staan. Hierin kunnen 40 teams, 40 fietsen gedurende 9 uur draaiende houden! Na afloop hebben we een ontspannen, welverdiende barbecue.

Deelname
Er wordt gefietst met minimaal 3 deelnemers per team gedurende 9 uur. Alle leden van het team proberen bij vrienden en kennissen sponsorgeld op te halen om mee te doen aan de marathon. Het team kan meedoen bij een deelname bedrag van minimaal € 200,-. We willen de teams stimuleren hun best te doen om veel geld op te halen voor de Stichting on Wheels. Met het geld financiert de stichting mogelijkheden om het vaak korte leven van kinderen waarvan langzaam steeds minder spieren functioneren, te veraangenamen. Voor het winnende team, dus het team met het hoogste sponsorgeld is er iets speciaals. Alle vrienden en kennissen die het winnende team hebben gesponsord worden uitgenodigd om op zaterdag 1 oktober van 12.00 uur tot 14.00 uur gratis te komen sporten. Dit kan in alle afdelingen: fitness, spinning, aerobics, sportief wandelen. Na afloop koffie met gebak. Dit wordt een ware happening, zeker als een team veel sponsoren benadert.

Extra kick
Tijdens de marathon staan er ook twee extra fietsen op het podium. Deze fietsen zijn te huur voor € 25,- per half uur. Met een plek op het podium kom je extra in de spotlights en krijgen sponsoren meer aandacht. Het plaatsen van naambordjes van bedrijven bij deze twee podiumfietsen is toegestaan. Het is ook op alle andere fietsen toegestaan om reclame- uitingen te plaatsen van sponsoren.
Suggestie: misschien ken je een bedrijf dat een mooi bedrag wil sponsoren. Een fiets kan dan een ……(naam van bedrijf)…fiets zijn, met spinners in kleding met het bedrijfslogo.

Barbecue
Ter afronding van de marathon hebben we een barbecue. Deelname aan de barbecue kost € 15,- per persoon (exclusief drankjes). Reservering en betaling kun je doen bij inschrijving. Op zaterdag 24 september ontvang je dan barbecue bonnen.
Fit Point biedt ook de mogelijkheid om broodjes voor de lunch te kopen.

Inschrijving
Haal het inschrijfformulier op bij de receptie van Fit Point en vul dit in. Bij inlevering van het inschrijfformulier betaalt het team € 50,-, dit is een voorschot op het deelnamebedrag van € 200,-. Je ontvangt dan de lijsten die je kunt gebruiken voor het benaderen van je sponsoren. Op 24 september lever je het resterende sponsorgeld van minimaal € 150,- in. Dat is dus € 200,- minus voorschot van € 50,-.

Terug naar overzicht evenementen