Honden en bazen laten zich van hun beste kant zien

De Vereniging van Hondenbezitters Papendrecht (V.V.H.P.) organiseert op zaterdag 28 mei een sport- en spellendag in het kader van Papendrecht 900 maar ook vanwege het 10-jarig bestaan van het onderdeel "Sport en Spel". In de middag mogen alle hondenliefhebbers uit Papendrecht en omgeving met hun viervoeter meedoen aan de spellendag.
"Sport en Spel" is speciaal voor hondenbezitters die willen sporten met hun hond. Het onderdeel bestaat uit verschillende facetten zoals behendigheid, flyball, distance controll apporteren en 't labyrint. Om aan dit onderdeel mee te kunnen doen, moeten de honden wel sociaal zijn, een basistraining hebben gevolgd en volwassen zijn. De ervaring in de afgelopen tien jaar leert dat zowel de honden als de hondenliefhebbers het geweldig vinden.

Op 28 mei worden in de ochtenduren spelonderdelen voor leden van de vereniging georganiseerd. Daar is een wedstrijdelement aan verbonden en biedt een bijzonder schouwspel voor toeschouwers. Dat begint om 10.30 uur in het park van Slobbengors en duurt tot ca. 12.00 uur.
Van 13.30 tot 16.00 uur kunnen andere hondenliefhebbers met hun viervoeters deelnemen aan deze spellendag op Slobbengors. Een van de onderdelen is het Papendrecht 900 spel. Verder zijn er spellen als het Papendrechts voetbalspel, het Marskramerspel en het Raadhuisspel.
De vereniging heeft prijzen voor de winnende honden en hun bazen.

Terug naar overzicht evenementen