Ralph van Manen bij Praise900 openlucht festival in Vondelpark

Praise900Les Chantres, De Spiegel, Yadah, Triple-G, MIC en als klapper op de vuurpijl Ralph van Manen; Papendrecht bestaat 900 jaar en dat moet gevierd worden! Leden uit negen verschillende kerken van Papendrecht hebben de handen ineen geslagen om een uniek evenement te organiseren: Praise900. Voor alle leeftijden is er een laagdrempelig programma dat op 24 september 2005 in het Vondelpark plaatsvindt.

De gehele zaterdag zijn er diverse activiteiten in het park. 's Middags begint het programma voor kinderen, waaraan o.a. dramagroep 'De Spiegel' zal bijdragen. Het is een programma met zang, muziek, dans en toneel dat kinderen aanspreekt. Aan het eind van de middag richt Praise900 zich op volwassenen. Het Papendrechtse koor 'Les Chantres' en de praise- en worshipband 'Yadah' staan dan op het podium. Verder verzorgt zanger Ralph van Manen met band een optreden. In de avond is er een speciaal programma voor tieners en iedereen die zich jong voelt. Hiervoor zijn MIC uit Zuid-Afrika en de danceformatie 'Triple-G' ingeschakeld en aan het eind van de dag sluit Ralph van Manen met band het evenement af.

De gehele dag vinden er naast het hoofdpodium diverse activiteiten plaats. Onder andere zijn er een reuzespringkussen, voetbalkooi, kratten-stapelen, hoogwerker en klimwand aanwezig. Voor de kinderen zijn er allerlei knutsel- en spelactiviteiten. Ook staan er vele organisaties met een stand op het terrein en is er de mogelijkheid om een drankje en hapje te nuttigen.

Om het evenement Praise900 te organiseren is een werkgroep opgericht met leden uit de volgende 10 kerken van Papendrecht: Agapègemeente, Bethlehemkerk, Elimkerk, Evangelische gemeente De Schuilplaats, Grote Kerk, Morgensterkerk, Rooms-Katholieke Parochie, Sionskerk, Vergadering der Gelovigen en de Vrije Baptistengemeente Papendrecht. Nog nooit hebben zoveel verschillende kerken samengewerkt! Praise900 wordt dan ook het grootste evenement tijdens Papendrecht900 en het grootste christelijke evenement ooit in Papendrecht.

De ontwikkelingen zijn te volgen via de website: www.praise900.nl.

Terug naar overzicht evenementen